Verdien €200,- cashback op je rekening

Beveel Otovo aan
Deel ons met je vrienden en ontvang voor iedereen €200,- die dankzij jou zonnepanelen of een thuisbatterij installeert. Maak nu jouw persoonlijke linkje aan.👇
referral

Stuur ons de gegevens van je dierbare

Stuur ons de gegevens van de persoon die je wilt aandragen (een buur, een vriend, een familielid, enz.) door op de knop hieronder te klikken.

Wij zullen contact met hem of haar opnemen om hem of haar te vertellen over onze aanbiedingen om hem of haar vervolgens een aanbieding te sturen met €100 korting


Claim jouw € 200,- en deel je persoonlijke link

Iedereen mag Otovo aanbevelen. Om onmiddellijk je persoonlijke link te ontvangen, vul je gewoon je e-mailadres in. Als je al een keer je mailadres hebt opgegeven, vul je het mailadres in waarmee je bekend bent.

Meedoen met de zonnerevolutie: hoe werkt dat?

 • link doorsturen

  Deel jouw link

  Stuur je persoonlijke link naar vrienden, familie of kennissen die misschien interesse hebben in zonnepanelen of de thuisbatterij.
 • referral

  Diegene meldt zich aan

  Degene die jij hebt doorverwezen registreert zich bij Otovo via jouw link en ontvangt binnen enkele minuten een geheel vrijblijvend en gratis aanbod.
 • beloning referral

  Cashback & korting

  Zodra ze het aanbod omarmen, belonen we jou met een cashback van €200,- op je rekening. Jouw vriend of vriendin krijgt €100,- korting op zijn of haar eindafrekening.

De energietransitie bij Otovo

 • zonnepanelen

  Zonnepanelen

  De klant houdt maandelijks extra geld over, zonder dat ze diep in de buidel hoeven te tasten. Enkele voordelen van zonnepanelen huren:

    Geen grote investering vooraf

    Maandelijkse mogelijkheid tot volledige overname

    Geen onderhoud

 • otovo thuisbatterij

  Thuisbatterijen

  Een thuisbatterij geeft een boost aan zonnepanelen: hiermee gebruikt een klant tot 70% van hun eigen zonnestroom. Dit is wat een batterij doet:

    Stimuleert zelfvoorzienendheid

    Vermindert afhankelijkheid van het energienet

    Pioniert in energietransitie

Otovo in de media

Duurzaam Ondernemen
Installatie.nl
Solar Magazine
Techvisor
De Telegraaf

Algemene voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden van ons doorverwijzingsprogramma.