Wat doen wij?

Otovo maakt het gemakkelijk om schone en milieuvriendelijke energie te produceren. We werken met een netwerk van lokale installateurs die we zorgvuldig hebben geselecteerd en die allemaal zijn gecertificeerd. We gebruiken geavanceerde technologie om het potentieel van jouw dak te berekenen en zeer snel een offerte op maat te maken. Na de verkoop volgen en begeleiden we klanten niet alleen tot het systeem is aangesloten, maar gedurende de hele levensduur!


Het team


Onze missie is om zoveel mogelijk zonnepanelen- en thuisbatterijsystemen te installeren om zo bij te dragen aan de bescherming van onze planeet. Ons team bestaat uit ingenieurs, ontwikkelaars, technische adviseurs en andere industrie-experts. Wij willen zo snel en veel mogelijk mensen helpen met de energietransitie.

De Otovista's in Amsterdam
De Otovista's in Amsterdam

Maak kennis met alle medewerkers

Kantoor en contactgegevens

Sinds januari 2023 zijn wij ook actief in Nederland. Wij zijn gevestigd op:

Singel 5421

017AZ Amsterdam.

Mocht je ergens vragen over hebben, adviseren we je om een kijkje te nemen op onze FAQ-pagina of door een mailtje te sturen naar zon@otovo.nl

Ons kantoor in Amsterdam
Ons kantoor in Amsterdam

Noorse betrouwbaarheid

Otovo werd opgericht in januari 2016 in Noorwegen. Tijdens het eerste jaar slaagde Otovo erin de Noorse markt te veroveren. In het daaropvolgende jaar breidde het uit naar het naburige Zweden. Als leider in de Scandinavische landen begon Otovo aan een uitbreiding in heel Europa! Momenteel is Otovo actief in 13 Europese landen:

Otovo wordt gesteund door enkele van de grootste Scandinavische investeerders, waaronder het Zweedse Axel Johnson, het pensioenfonds KLP en het Noorse overheidsfonds voor klimaatverandering Nysnø. Bovendien is Otovo vanaf 2023 genoteerd aan Euronext Oslo.