Zonnepanelen vormen het hart van een zonne-energiesysteem. Ze zetten zonlicht om in elektriciteit en spelen daarom een centrale rol in de energietransitie. Door de snelle groei van de fotovoltaïsche industrie zijn er nu veel verschillende soorten en fabrikanten van zonnepanelen. De vraag is alleen: welke leverancier moet ik kiezen? We vertellen je meer over één van de fabrikanten van solar panels waar we mee samenwerken: Trina Solar.


Vergelijking van zonnepanelen: welke zijn de beste?

Het aanbod aan zonnepanelen groeit voortdurend met de uitbreiding van hernieuwbare energie. Dit maakt het niet bepaald gemakkelijk om een leverancier te kiezen. De keuze van de fabrikant bepaalt niet alleen de kosten van een zonnesysteem, maar ook de kwaliteit en levensduur van de zonnepanelen.


Laat je adviseren door onze professionals met een dakcheck!


Ten eerste moet je duidelijk hebben welk type zonnepaneel het beste aansluit bij jouw behoeften. Modules gemaakt van monokristallijne of polykristallijne zonnecellen zijn meestal geschikt voor privéhuishoudens. De eerste hebben een hoog rendement (tot 22%) en zijn daarom duurder, terwijl de tweede een rendement van 15%-20% hebben en iets goedkoper zijn.


Naast het rendement - het percentage zonlicht dat zonnecellen samen met een omvormer omzetten in elektriciteit - is ook de opbrengst van een solar panel belangrijk. - is ook de opbrengst van een solar panel belangrijk. Dit is uitgedrukt in kilowattpiek (kWp). Zonnepanelen met een nominaal vermogen van ongeveer 350 kWp komen het meest voor. Nominaal vermogen staat voor het vermogen mogelijk gemaakt door zonnepanelen onder ideale condities.

Met betrekking tot de grootte van de panelen bestaat er een onderscheid tussen 60 en 71-cellige modules. De meeste PV-modules voor privégebruik bestaan uit 60-cellige modules.

Tot slot is het bij de aanschaf van zonnepanelen ook belangrijk om rekening te houden met voldoende garantie. Deze biedt zekerheid en bescherming voor de langdurige werking van het PV-systeem. Als je een PV-systeem van Otovo huurt, krijg je tot 20 jaar garantie en ondersteuning voor je zonnesysteem - wij zorgen ervoor dat je zonnesysteem altijd perfect werkt!

De merken zonnepanelen waar wij bij Otovo mee werken zijn:


Wat we zoeken in fabrikanten van zonnepanelen

Bij Otovo staat kwaliteit voorop. Daarom werken we met geselecteerde merken van zonnepanelen die voldoen aan onze kwaliteitseisen. We gebruiken alleen monokristallijne pv-panelen met een hoog rendement en hoge prestaties om jou het beste te bieden!

💡Welke zonnepanelen passen bij jou?💡


Bij Otovo werken we met gerenomeerde merken voor zonnepanelen en bieden afgestemd op jouw behoeftes de beste optie. Trina Solar, JA Sola of LONGI Solar zijn in de uitvoeringen standaard of premium beschikbaar. Ontdek, welk paneel bij jouw project past in onze product omgeving.


Zonnepanelen van Trina Solar

Trina Solar is een van de fabrikanten die we bij Otovo vertrouwen. Het Chinese bedrijf is momenteel een van 's werelds grootste fabrikanten van zonnepanelen en verkoopt zijn producten in meer dan honderd landen.

Trina Solar is opgericht in 1997 door Jifan Gao. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in de provincie Jiangsu, China, en heeft nu talrijke vestigingen in de VS, Europa en Azië. Als pionier in de zonne-energie-industrie is Trina Solar snel uitgegroeid van de eerste fotovoltaïsche technologie- en productiebedrijven in China tot een van 's werelds grootste fabrikanten.

Met meer dan twintig jaar ervaring staat Trina Solar bekend om haar efficiënte zonne-energieproducten en innovatieve oplossingen voor de zonne-energiesector. Het bedrijf onderscheidt zich door haar focus op onderzoek en ontwikkeling en haar brede productassortiment. Duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid staan altijd centraal - criteria waar we extra aandacht aan besteden bij het kiezen van onze fabrikanten.


Hoeveel kosten zonnepanelen van Trina Solar?

Afhankelijk van het type paneel kost de aanschaf van een zonnepaneel van Trina Solar tussen de130 en € 250. Het nieuwe toonaangevende product van Trina Solar zijn de innovatieve Vertex-modules. Dit zijn monokristallijne modules met PERC zonnecellen. De Trina Vertex S-modules hebben een maximaal rendement van 21,8%. Daarnaast hebben de panelen een standaard productgarantie van 15 jaar en een uitgebreide prestatiegarantie van 25 jaar.

Daarom vertrouwen we bij Otovo op zonnepanelen van Trina Solar. Duurzaamheid, innovatie en kwaliteit staan centraal bij zowel Otovo als Trina Solar. Dankzij ons huurmodel voor zonnesystemen geniet je van een hoogwaardig en duurzaam geproduceerd PV-systeem zonder een fortuin uit te geven. De beste prijs voor de beste kwaliteit!


Alle feiten over Trina Solar op een rijtje

  • Opgericht in 1997
  • Hoofdkantoor in Jiangsu, China
  • Meer dan 100 vestigingen over de hele wereld
  • Prijzen vanaf € 130 per paneel
  • Monokristallijne Vertex modules met PERC zonnecellen
  • Trina Vertex S modules leveren een rendement van 21,8 %
  • Productgarantie 15 jaar
  • Uitgebreide prestatiegarantie 25 jaar


Benieuwd naar meer?

Vraag direct een offerte aan
Ontvang een gratis offerte!
Je hebt je succesvol geabonneerd op Otovo Nederland
Welkom terug!
Super goed!
Je link is verlopen
Succes!
``