Over ons


Wat doen wij?

Otovo maakt het gemakkelijk om schone en milieuvriendelijke energie te produceren. We werken met een netwerk van lokale installateurs die we zorgvuldig hebben geselecteerd en die allen zijn gecertificeerd. We gebruiken geavanceerde technologie om het potentieel van uw dak te berekenen en zeer snel een offerte op maat te maken. Na de verkoop volgen en begeleiden we klanten niet alleen tot het systeem is aangesloten, maar gedurende de hele levensduur!

Noorse betrouwbaarheid

Otovo werd opgericht in januari 2016 in Noorwegen. Tijdens het eerste jaar slaagde Otovo erin de Noorse markt te veroveren. In het daaropvolgende jaar breidde het uit naar het naburige Zweden. Als leider in de Scandinavische landen begon Otovo aan een uitbreiding in heel Europa! Momenteel is Otovo actief in 13 Europese landen:
Otovo wordt gesteund door enkele van de grootste Scandinavische investeerders, waaronder het Zweedse Axel Johnson, het pensioenfonds KLP en het Noorse overheidsfonds voor klimaatverandering Nysnø. Bovendien is Otovo vanaf 2023 genoteerd aan Euronext Oslo.

Onze missie is om zoveel mogelijk zonnepanelensystemen te installeren op de daken van elk huis om zo bij te dragen aan de bescherming van onze planeet.

Het team in Nederland

Sinds januari 2023 zijn wij ook actief in Nederland. Ons team bestaat uit ingenieurs, ontwikkelaars, technische adviseurs en andere industrie-experts. Wij willen zo snel en veel mogelijk mensen helpen aan zonnepanelen op het dak. Doe mee aan de zonnerevolutie met Otovo, nu ook in Nederland! Onze technisch advsieurs staan u graag te woord.
Wij zijn gevestigd op Singel 542, 1017AZ Amsterdam.
PrivacybeleidAlgemene voorwaardenHuurvoorwaarden

© Otovo 2023