Beau werkt dagelijks aan het verkennen van groeimogelijkheden voor Otovo in Nederland. Hij onderzoekt aangrenzende branches en mogelijke samenwerkingen. Deze inspanningen leveren een bijdrage aan zowel het verbeteren van de marktpositie van Otovo, als die van de nieuwe partners. ‘Ik leer dagelijks nieuwe dingen. Door deze functie heb ik het idee dat ik echt een verschil kan maken in de ontwikkeling van het bedrijf en dat vind ik ontzettend tof om te doen.’

Achtergrond

‘Mijn historie in banen ligt meer in de bijbanen. Aangezien ik nog studeer, was ik voornamelijk zoekende naar een baan die ik naast mijn studie kon doen. Ik heb ervaring opgedaan in breed uiteenlopende gebieden, zoals horeca, retail en logistiek. De variëteit in branches maakt het enorm leerzaam voor mijn studie. Ik studeer namelijk International Business Administration en doordat ik zoveel verschillende branches voorbij heb zien komen, weet ik direct hoe sommige cases uit mijn studie zich verhouden tot de praktijk. Toch was ik nog op zoek naar een bedrijf dat internationaal opereert, om zo ook de internationale aspecten van mijn studie in de praktijk te brengen. Zo ben ik in contact gekomen met Otovo.’

Beau is 21 jaar oud, woont samen met zijn vriendin in Breda en studeert nog aan de VU in Amsterdam. In zijn vrije tijd vind je hem vaak in de sportschool.

Werken bij Otovo

‘Een studiegenoot van mij vertelde over een platform waar je - net als met Tinder- matcht met bedrijven door middel van swipen. Otovo kwam voorbij in dit rijtje en het sprak me aan dat ik mijn technische kennis kon ontwikkelen, omdat zonnepanelen nu eenmaal een technisch product zijn. Wat er verder echt uit sprong, was het feit dat Otovo actief is in dertien landen. Aangezien mijn studie zich richt op internationale aspecten van bedrijven, breng ik veel van de theorie die ik leer in de praktijk in mijn werk. Een voorbeeld hiervan is de manier hoe je mensen benadert. In het buitenland is dat heel anders dan hier. Nu werk ik in Nederland natuurlijk met Nederlandse partners, maar ik heb daarnaast nog veel contact met mijn internationale collega’s die ook verantwoordelijk zijn voor het partnernetwerk in het land waar zij actief zijn. Gedurende mijn werk heb ik verder ondervonden dat in een jong bedrijf als dit er enorm veel mogelijk is met betrekking tot doorgroeien. Ik heb in de paar maanden dat ik hier werk al een stap gemaakt op de ladder, dat had ik niet verwacht.’

Beau zijn trots

‘Ik ben begonnen bij Otovo als sales manager. Na een paar maanden is mij de positie aangeboden om partnerships en business development manager te zijn. Ik vond dat een erkenning van vertrouwen en daar was ik natuurlijk erg blij mee. Met het werk bij Otovo heb ik het idee dat ik echt iets toevoeg aan de ontwikkeling in Nederland en dat maakt dat ik dagelijks met plezier naar mijn werk ga.’

Je hebt je succesvol geabonneerd op Otovo Nederland
Welkom terug!
Super goed!
Je link is verlopen
Succes!
``