Zonnepanelen op uw dak met Ecobirds en Otovo!

Abonnement en Otovo-garantie Bij ons kunt u zonnepanelen huren met de beste garanties op de markt. Controleer hier uw dak.

solar panels on roof

Hoe werkt het

 • huis

  Je eigen zonnedak

  Wij maken een optimaal legplan voor maximale besparing op je energierekening. Vul hierboven je adres in en binnen enkele seconden ontvang je een vrijblijvende offerte.
 • offerte

  Een oplossing op maat

  Elke Otovo installatie is uniek. Onze projecten worden op maat voorbereid en gerealiseerd. Passend voor je huis, budget en planning.
 • Installatie

  Volledige ontzorging

  Wij verzorgen het gehele proces en alle administratie. Voor-, tijdens- en na de installatie van je zonnedak. Je volgt de voortgang van je project via je eigen Otovo-dashboard.
 • certificering

  Installatie

  Je zonnedak-systeem is aangesloten op het net en begint direct met het produceren van groene stroom. Duurzaam voor het milieu en je portemonnee.

Eenvoudig overstappen op zonne-energie

Otovo verzekert je van de beste kwaliteit zonnepanelen voor jouw dak, inclusief installatie.

Vaste lage prijzen

Terwijl de jaren verstrijken en de energieprijzen stijgen, blijven jouw kosten gelijk!

Makkelijk afkopen

Elke maand wordt de resterende waarde van het systeem lager, waardoor afkoop steeds goedkoper wordt!

20 jaar garantie

Wij zorgen voor de service en het onderhoudt zodat jij er geen omkijken naar hebt!

Een maandelijks abonnement zonder voorrijkosten. Otovo is 20 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud van jouw installatie. In de tussentijd kun je het afkopen, indien gewenst.

van € 30maand

Zonne-energie is een investering in de toekomst en het klimaat

Een van de grootste mythes over zonne-energie is dat we in Nederland niet genoeg zon hebben om zonnepanelen rendabel te maken.
De zon is de grootste groene energiebron ter wereld. Een stijgende vraag naar hernieuwbare energie betekent dat de vraag naar zonne-energie sneller groeit dan alle andere energiebronnen. Door deze ontwikkeling zal zonne-energie al vanaf 2035 de grootste bron van energieopwekking worden.
Door hieronder uw adres in te voeren, krijgt u binnen enkele seconden de beste prijs voor een kant-en-klaar zonnestroomsysteem op uw dak! Onze technische experts zorgen voor alle opvolging en ondersteuning die u nodig heeft, zowel voor, tijdens als na de installatie.
PrivacybeleidAlgemene voorwaardenHuurvoorwaarden

© Otovo 2023